top of page

Face Chart

A FaceChart egy különleges technika, amelynek keretén belül speciális rajzlapra festünk sminktermékek felhasználásával. 
Egy kész C
hart mankóként szolgál a sminkesnek hiszen a papírra vetett arcot próbasminkek memorizálására, a használt anyagok feljegyzésére, look-ok megtervezésre használhatja.
 

Face Chart by Bíró Regina
FaceChart by Bíró Regina

Pető Detti által volt lehetőségem megismerkedni ezzel a művészettel. 2018- ban vettem részt először egy workshoppon és azonnal szerelem lett belőle. Minden szabadidőmet alázatosan Chartok rajzolásával töltöttem, hogy a Detti-féle technikát tökéletesre fejlesszem.

 

2019. februárjában első helyezést értem el a FACECHART CHALLENGEN, amit Detti szervezett. A feladat az volt, hogy készüljön egy olyan alkotás, amelyet az év színe ihletett.
 

Számos továbbképzésen fejlesztettem tudásomat a PDMUASCHOOL jóvoltából, mint például a fekete-fehér technikáról szóló workshop, vagy a @sonyamiro inspirálta képzés. 

 

Face Chart by Bíró Regina
Face Chart by Bíró Regina

2019. őszén neveztem a HALLOWEEN FACECHART CHALLENGE-re,

ahol az általam készített chart első helyezést ért el.

17857722841580250.jpg
17846853604698359.jpg

“Sminkelni papíron? Igen! Ez a FaceChart! ...ami művészeti ággá nőtte ki magát, külföldön sminkiskolák épülnek fel erre a technikára, ezért tartottam fontosnak, hogy Magyarországon is jelen legyen ez a modern oktatási forma. Örülök, hogy itthon elsőként én hirdethetem a FaceChart jelentőségét. A FaceChart számomra egy olyan kifejezőeszköz, melyet bátran ajánlok minden kreatív léleknek - tehát nem csak sminkeseknek!”

IMG_7998.JPG
bottom of page