top of page

Tippek menyasszonyoknak: 

Az esküvőtök napja szerelmetek egyik legfontosabb eseménye. Minden bizonnyal te is álmaid nagy napját szervezed éppen. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen, íme néhány hasznos információ, amelyek biztosan megkönnyítik majd az előkészületeket.

1. Milyen a tökéletes menyasszonyi smink?

Először is, alapvető tulajdonság a tartósság. Évszaktól függetlenül olyan megpróbáltatások sorát kell majd kiállnia, mint például a rokonság gratulációja vagy a hajnalig tartó izzasztó mulatozás. Erre a feladatra akkor áll készen a smink, ha az alapoktól az utolsó lépésig minden részlet megfelelően tartós termékekkel készül.

A második fontos szempont a harmónia. A menyasszonyi sminknek nem kell túlragyognia a nagy napon, viszont harmóniában kell lennie a dekorációval, a menyasszonyi csokorral és mindenek előtt veled. Nem csupán a tónusaiddal, de a személyiségeddel is, hiszen araként sem kell másnak lenned mint aki vagy!

IMG_5472.JPG
BC7DCB1D-F2DB-44DA-B214-289BB4C10B46.jpe

2. Mi az a próbasmink és miért van szükség rá?

Ezen alkalom megfelelő lehetőség arra, hogy kipróbáld magad sminkben. Az esemény fontossága miatt akkor is ajánlott ha te a hétköznapokon is sminket viselsz és akkor is ha nem. Érkezhetsz határozott elképzelésekkel vagy tanácstalanul, nem kell aggódnod, hiszen lehetőség van több smink elkészítésére, különböző formák és textúrák kipróbálására, a komfortzónád határainak feszegetésére vagy csak apró részletek megváltoztatására, hogy megtaláljuk a neked megfelelő sminket. 

A próbasmink időpontját célszerű a díszlet és menyasszonyi csokor megtervezése utánra időzíteni.

3. Mikorra érdemes a sminket időzíteni a nagy napon?

A menyegző napján nagy segítség, ha a fodrász és a sminkes is ellátogat a készülődés helyszínére. A pontos napirend megírásához kérd ki szolgáltatóid véleményét, hogy az adott szolgáltatások mennyi időt vesznek majd igénybe. 

Általában a fodrász készíti el előbb a menyasszonyi frizurát, ezt követi majd smink. A hozzátartozók sminkjeire a menyasszonyi smink előtt és után kerül sor. A menyasszonyi smink maximum 60 percet vesz igénybe, a hozzátartozóké 20-40 percet. 

IMG_4706.JPG

4. Miért fontos a vőlegény számára a smink?

A férfi sminket egészen másképp kell elképzelni mint amit nőknek készítek. Itt a cél kifejezetten az, hogy az egységes bőrszín megteremtése mellett, férfias maradjon az arc. Nagy segítség a fotósnak is, hiszen az utómunkában nem kell annyit retusálnia, hasonló lesz a menyasszony és a vőlegény arcának textúrája, szebben mutat a fotókon.

5. Mikor kell a sminkest megkeresni?

Érdemes minél korábban felkeresni és lefoglalni, nehogy egy másik menyasszony jelentkezzen be ugyanarra az időpontra. A foglalás nem jár anyagi vonzattal, minden részletet az adott napokon rendezünk (próbasmink alkalma, smink a nagy napon).

17847335227768843.jpg

Néhány fontos dolog, amit érdemes összeszedned a foglaláshoz:

A nagy nap pontos dátuma és helyszíne, a telefonszámod, az email-címed, a díszlet illetve a menyasszonyi csokor színe. Szeretnéd, hogy a készülődés helyszínén sminkeljelek, vagy eljönnél hozzám a stúdiómba? A menyasszonyon kívűl szeretne bármelyik hozzátaztozó sminket, ha igen akkor mennyien?

Menyasszonyi frizura

Megtaláltad már a fodrászt aki elkészíti álmaid frizuráját?

Szívből ajánlom Mónit, aki menyasszonyi frizura specialista.

 

Néhány fotó a közös munkáinkról:

BergholdMonika_Logo_Fekvo.png
bottom of page