top of page

TANULD MEG, HOGYAN SMINKELD MAGAD A HÉTKÖZNAPOKON!

Facetune_11-10-2023-21-15-25.JPG

Vagy add ajándékba valakinek, aki igazán fontos neked.

A tanácsadások alkalmával használt anyagokat és

eszközöket 100%-ban biztosítom számodra!

A tudás amit a tanácsadáson elsajátíthatsz:

 • Az arcformádhoz és a szemformádhoz illő technikák és színek helyes megválasztása és használata

 • Széleskörű termékismeret, termékajánló mindennapos használatra

 • Drogériás és luxus kategóriás termékek, miből mit érdemes választani?

 • Egyszerű és gyors praktikák a kapkodós reggelekre

Minden alkalomhoz különálló oktatóanyag tartozik, amit egy füzet formájában hazavihetsz,

hogy otthon is magabiztosan fogd az ecsetet. 

A VÁLASZTHATÓ TÉMÁK:

I. NATURAL BEAUTY LOOK

A sminktanácsadás első alkalmával egy egyszerű, szépítő nappali sminket tanítok meg neked elkészíteni 120 percben. A bőrtípusodnak megfelelő bőrápolás elvégzése után megtanulhatod, hogyan érdemes alapozót választani és helyesen alkalmazni a tökéletes bőrkép érdekében. Ezt az oktatást kiemelten ajánlom mindenkinek, hiszen ez a sminkelés alapja, ezeket az alapokat kell megtanulnod ahhoz, hogy szép sminket tudj készíteni magadnak.

Kronológia:

 • Alapvető anyag és eszköz ismeret

 • Bőranalízis

 • Bőrtípusnak megfelelő bőrápolás

 • Alapozó használat és árnyékolás

 • Szemöldök formázás

 • Natúr szemsmink és rúzs

A tanácsadás ára: 30.000Ft

Időtartama: 120 perc

II. MONROE LOOK

A második alkalommal megtanítom Neked, hogy hogyan hangsúlyozd ki a szemeidet, a tökéletes tusvonal titkát és a kontúrozás erejét több technikával, textúrával, hogy megtaláld, a számodra legkönnyebben használható terméket. Mindezt megkoronázzuk egy piros rúzzsal, amit kifejezetten a Te színeidhez igazítva választunk ki.

Kronológia:

 • Bőrtípusnak megfelelő bőrápolás

 • Alapozás

 • Tökéletes kontúrozás és pirosítás

 • 3D szemsmink szemformához igazítva

 • Szemhéjtus

 • Ajakápolás

 • A piros rúzs

A tanácsadás ára: 30.000 Ft

Időtartama: 120 perc

III. READY FOR PARTY LOOK

A harmadik alkalommal egy alkalmi sminket készítünk. Megismerkedhetsz az igazán tartós termékekkel és azok használatával, a műszempilla, a csillámok, glitterek és egyéb díszítő elemek applikációjával. Az oktatás végére képes leszel rá, hogy egy tökéletes és vízálló sminket készíts magadnak, ami bármilyen alkalmon megállja a helyét!

Kronológia:

 • Bőrtípusnak megfelelő bőrápolás

 • Makulátlan vízálló alapozás

 • Tökéletes kontúrozás

 • Fekete, füstös szemsmink

 • Glitterek applikációja

 • Műszempilla felhelyezés

A tanácsadás ára: 35.000Ft

Időtartama: 120 perc

JELENTKEZZ!

Bármelyik tanácsadás külön - külön is látogatható. Lehetőséged van professzionális márkák termékeit megismerni és használni, mint például: MAC, Chanel, Laura Mercier, Nars, Charlotte Tilbury, Anastasia Beverly Hills. A tanácsadások alkalmával használt anyagokat és eszközöket 100%-ban biztosítom számodra!

17867333761638619.jpg
IMG_6200.jpg
Facetune_03-03-2020-21-02-14.jpg
ec5b51f1d5a9ec36f933222e2c4cc382.jpg

Szuper ötletnek tartom az önsminkelő oktatásodat, mert rengeteg dolgot megtanítottál, amit vissza is tudok nézni a jegyzetfüzetedben. Sok hasznos tanácsot adtál, megmutattad, hogy a meglévő kellékeimet hogyan is kellene használni.. És azt is, hogy mi hiányzik még. Később elkészítettem a sminket saját, drogériás anyagokkal, amikkel nem lett ugyanolyan.. Számít a minőség!
Kikapcsolódás és feltöltődés volt számomra a Nálad eltöltött idő Mindenkinek ajánlom az oktatást, aki egy kis magabiztosságra és felüdülésre vágyik.
- Sz. Zsófi

a17bc49ed60016383f3f19eec3770afe.jpg

Ez a sminkoktatás az egyik legjobb karácsonyi ajándék volt számomra. Nagy kiváncsisággal mentem az első alkalomra, de egy pozitív csalódás volt. Nagyon családias volt a hangulat mindhárom alkalommal. Többféle eszközt és terméket is kipróbálhattam, ami szintén hasznos lehet a jövőben. Bátran ajánlom mindenkinek, aki bármilyen keveset is sminkel, ugyanis nagyon hasznos tippeket kaptam akár a szempilla spirál használatához is.
- B. Dóra

3d115a4cfe947f848fa09fc26c46b1d4.jpg

Először is nagyon nagyon jól éreztem magam, mind a három napon. Szeretek sminkelni, és most végre megtanulhattam az alapokat. Megismerhettem a termékek helyes használatát, és az elmaradhatatlan arcápolasi rutint is. Talán a legjobban tetszett, az a harmadik napon készített smink. Biztosan el fogom készíteni ha elmegyek valamilyen eseményre. 

Regina te pedig nagyon kedves, segítőkész és türelmes voltál velem az oktatások során. Köszönöm a sok segítséget és a tanácsokat. Úgy érzem sokat tanultam tőled. Nyugodt szívvel ajánlak mindenkinek.

- S. Petra

26b5b8f24d7ec3076275ba3a806c5de9.jpg

Regi nagyon tehetséges és kedves sminkes ! Nagyon jó hangulatot teremt a sminkelés és a sminkoktatás közben is Érezhető a levegőben , hogy imádja amit csinál , és ez a jókedv és szeretet rá ragad a vendégekre is! Köszönöm szépen a sminkoktatást és az eddigi sminkeket is ! Csak így tovább!
- H. Vivi

9604cc6c22e70fa214d9ccbfbfe9a62a.jpg

Drága Regi! Szalonotok hangulata nagyon kellemes, a berendezésért odáig vagyok. A kávénak is nagyon örültem, amivel megkínáltál. Szuper bőrtisztító tippeket adtál a száraz bőrömhöz igazítva, a Mac-es alapozó, amit mutattál maga a tökéletesség. A szemhéj festés háromszög alakban felvitele, egyszerűen lenyűgözött, azt nagyon szeretem azóta alkalmazni. A rengeteg ecsetedet elsőre nehéz volt megjegyezni, hogy mi mire használható, de amint a gyakorlatban, éleseben használhattam, a kép kitisztult. És a best favorite a highlighter felvitele volt a számra. Hihetetlen gyorsan elment a közösen eltöltött 2 óra. A végeredmény mindenkinek tetszett, rengeteg hasznos, praktikus és látványos trükköt tanultam el Tőled! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
- Sz. Petra

1218fe816af6325a7ea206336ddaee94-2.jpg

Reginánál egy sminktanácsadáson vettem részt és minden percét élveztem. Nagyon türelmes és segítőkész volt. Érthetően el magyarázott minden lépést , látszik mennyire ért a munkájához és szívesen tovább adja ezt a tudását másoknak. Ajánlom mindenkinek aki szeretné megtanulni szépen sminkelni magát Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
- M. Evelin

bottom of page